Elintarvikevirasto.fi

Millaisia tapoja on sairastuttaa omat kansalaisemme?


Tässä muutamia yleisiä ja hyvin kulissinsa edelleen pitäviä huijauksia -ja tapoja: - Korvataan aidot maut -ja raaka-aineet myrkyllisillä teollisuuden lobbaamilla lisäaineilla. Tämä tapahtuu mm. epäreilulla verotuksella joka suosii tunnetusti myrkyllisiä lisäaineita sisältäviä tuotteita. - Julkaistaan vääriä teollisuuden kustantamia tutkimuksia lisäineiden -ja muiden teollisten tuotteiden "harmittomuudesta". Teollisuudelle lisäaineet ovat tärkeä bisnes. Helppo tapa säästää -ja tuottaa edullisesti "melkein samalta" maistuvia "makuja" (makuesansseja). Ihmiset ovat alkaneet huomaamaan, että lisäaineet eivät ole hyväksi. On siis tarve julkaista tälläisiä "tutkimuksia". - Käsitellään maito -ja maitotuotteet niin että ne tuottavat ihmisille erilaisia ongelmia/allergioita/sairauksia. Tilastojen mukaan mm. laktoosi-intoleranssitapaukset ovat kasvaneet merkittävästi. Tämä ei ole sattumaa. Samaan aikaan teollisuus on lisännyt mm. laktoosittomien tuotteiden tarjontaa. - Ajetaan kotimainen maatalous -ja tuotanto alas erilaisin keinoin. Ja myydään kuluttajille tilalle suomalaisten tuotteiden sijaan edullisesti esimerkiksi aasiassa epäeettisesti tehotuotettuja ratkaisuja. Tuotteen todellinen alkuperä ei mahdollisesti selviä kuluttajalle ellei hän tutustu tarkemmin tuoteselosteeseen. Valitettavasti harva suomalainen on tarpeeksi tietoinen tehdäkseen niin. Hinta kun ratkaisee. Ja usein myös tuote voi olla esim. "EU" merkinnällä eli pakattu Euroopan Union alueella, mutta tämän tarkemmin ei ole pakko ilmoittaa. Raaka-aineet usein ovatkin aivan muualta kuin pakkausmaa on.

Mitä väliä kunhan on halpaa?

Vaikka kuluttaja voi muutaman sentin säästääkin näissä tuotteissa, tulee mm. terveysongelmien myötä korkeampi hinta maksettavaksi. Ulkomailta tuotavat/tuotettavat elintarvikkeet ovat usein tuotettu epäeettisesti, huonoissa olosuhteissa.

Entä valvonta -ja pistokokeet?

Valvonta näille tuontituotteille on vain nimellistä. Pistokokeita tehdään harvoin ja kun tuote ei mene läpi kokeista, on eräs klassinen keino esimerkiksi tuotteen elintarvikeluokituksen muuttaminen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että esimerkiksi myrkkyjä (synteettisiä lisäaineita,säilönta,torjunta-aineita, ym. jne) sallitaan suurempi määrä samassa tuotteessa. Ja näin tuote muuttuu sinisilmäisille suomalaisille "turvalliseksi".

Miksi nämä asiat tapahtuvat?

Suomalaiset ovat tunnetusti rehellisiä ihmisiä, mutta tunnettuja myös sinisilmäisyydestään. Myöskään virheitä ei kehdata myöntää. Ennemmin eletään niiden kanssa ja jopa kielletään ikävien asioiden olemassaolo. Sigmund Freudin psykoanalyysiin tutustuneet tunnistavatkin tässä olevan kyseessä ihmismielen defenssimekanismin. "Auktoriteettejä" eikä heidän motiivejaan uskalleta kyseenalaistaa. Useampi suomalainen nielee tutkimukset mukisematta mikäli ne on tehnyt tarpeeksi "virallinen taho/auktoriteetti". Sillä suomalaiselle ei ole väliä kuka tutkimukset on rahoittanut, tai tutkimukset käytännössä ohjeistanut. Päättäjämme sekä teollisuuden vaikuttajat kyllä tietävät että nämä asiat ovat haitaksi ihmisille. He kuitenkin tietävät myös suurimman osan suomalaisten välinpitämättömän asenteen, "uhritietoisuudeksi" kutsuttavan tilan ja käyttävät tätä surutta hyväkseen. He ajattelevat että sitten joskus kun proosallisen elämänkäsityksen omaavien ihmisten silmät aukeavat, eivät he (nykyiset päättäjät/vaikuttajat) enää ole vastaamassa teoistaan. Sukupolville he jättävät tietoisella toiminnallaan perinnöksi likaisia valheita -ja sairauksia. Ihmisten sairastelu on tärkeää bisnestä jossa tehdään yhteistyötä niin elintarviketeollisuuden, lääketeollisuuden kuin myös politiikankin kanssa.

Mitä tehdä?

Tee ruoka itse. Suosi puhtaita, aitoja kotimaisia raaka-aineita. Lue tuoteselosteet aina ja vaadi kauppiaaltasi kunnollisia raaka-aineita ja tuotteita. Arvosta terveyttäsi (ja myös muiden). Älä tyydy lisäaineilla myrkytettyihin tuotteisiin tai ulkomaan tuontituotteisiin. Etsi lisätietoa aktiivisesti, kerro asioista muillekkin ihmisille. Älä jää makaamaan tuleen.. (Älä siis lamaannu!) Lisää aiheista: 1. http://www.kemikaalicocktail.fi/2012/12/100-ei-tarkoita-100/ 2. http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/02/glukoosi-fruktoosisiirappi-paholaisen.html 3. http://koti.japo.fi/~retyyni/Aspartaami.html 4. http://elamakasissamme.blogspot.fi/2012/03/aspartaamin-tehostettu-versio.html 5. http://www.magneettimedia.com/aspartaami-kaloriton-muttei-vaaraton/ 6. http://www.magneettimedia.com/laakari-antti-heikkila-aspartaami-kelpaa-ainoastaan-muurahaiskarkotteeksi/ 7. http://www.elinahytonen.fi/2011/02/aspartaami/ 8. http://ekoodit.fi/E250/nitraatti/ 9. http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288632030968.html 10. http://yle.fi/uutiset/evira_on_kieltamassa_gmo-vapaa-merkinnan_broilereissa/6828444 11. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/09/12/kuluttaja-ei-tieda-onko-kotimainen-liha-ruokittu-gm-rehulla 12. http://www.hs.fi/kotimaa/Suolistosairaudet+yleistyv%C3%A4t+nuorilla++syyt%C3%A4+ei+tiedet%C3%A4/a1377922781187 13. http://www.magneettimedia.com/natriumglutamaatti-ja-muita-konsteja-kun-ruokaa-meikataan/ 14. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/09/12/kuluttaja-ei-tieda-onko-kotimainen-liha-ruokittu-gm-rehulla 15. http://www.luontaisnetti.fi/index.php?valikko=valikko&sivu=aikuiset_syommeko_fosfaattien_myota_luumme_hauraiksi 16. http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194971870415/artikkeli/hameen+sanomat+tietyissa+elintarvikkeissa+vakava+terveysuhka+altistuvat+varsinkin+vahatuloiset.html 17. http://safkatutka.fi/kotimaisessa-broilerin-fileesuikaleessa-intialaista-kasvikuitua-ja-saksalaista-aromia/ 18. http://www.studio55.fi/terveys/article/laakari-autoimmuunisairauksien-kasvu-osin-suomalaisen-teollisuuden-tukemisen-ja-aivopesun-seurausta/124602# 19. http://www.syke.fi/fi-FI/SYKE_Info/Viestintaaineistot/Tiedotteet/Vaitos_kuluttajakemikaaleista_makeutusai%2832221%29 20. http://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/tanska-kielsi-tappavan-ruoka-aineen-suomessa-sita-saa-laittaa-vaikka-mihin-6059355 21. http://www.tekniikkatalous.fi/talous/mehuala+valtio+puristaa+veroilla+alasta+kaikki+mehut++mehutiivisteen+vero+jo+hurja+48/a961353 22. http://www.varaani.net/lisaaineinfo.html
Hyvää tietoa terveellisestä ruokailusta: 1. http://biohakkerit.fi/files/2014/05/nutrix.pdf Muita ajatuksia: Muutos on täällä! Suomalaiset alkavat kunnioittamaan itseänsä sekä terveyttään! Esimerkiksi: Verotus ei suosi enää tunnetusti vaarallisia lisäaineita sisältäviä elintarvikkeita. Suomalaiset ovat oivaltaneet asioita! Hitaasti lämpeävää porukkaa mutta sitten kun lämpeää, niin kunnolla! Tilastojen mukaan elintarvikevirasto.fi sivuston liikennemäärät ovat kasvaneet isolla volyymillä. Kiitos kaikille käynnistä sekä linkin jakamisesta! Valoisaa vuotta 2017!
Quis custodiet ipsos custodes?
Site 0wned by tk-crew (totuus kansalle)