Elintarvikevirasto.fi

Millaisia tapoja on sairastuttaa omat kansalaisemme?

Tässä muutamia: - Korvataan aidot maut -ja raaka-aineet myrkyllisillä teollisuuden lobbaamilla lisäaineilla. Tämä tapahtuu mm. epäreilulla verotuksella joka suosii tunnetusti myrkyllisiä lisäaineita sisältäviä tuotteita. - Käsitellään maito -ja maitotuotteet niin että ne tuottavat ihmisille erilaisia ongelmia/allergioita/sairauksia. Tilastojen mukaan mm. laktoosi-intoleranssitapaukset ovat kasvaneet merkittävästi. Tämä ei ole sattumaa. Samaan aikaan teollisuus on lisännyt laktoosittomien tuotteiden tarjontaa. - Ajetaan kotimainen maatalous -ja tuotanto alas erilaisin keinoin. Ja myydään kuluttajille tilalle suomalaisten tuotteiden sijaan edullisesti esimerkiksi kiinassa epäeettisesti tehotuotettuja ratkaisuja. Tuotteen todellinen alkuperä ei selviä kuluttajalle ellei hän tutustu tarkemmin tuoteselosteeseen. Valitettavasti harva suomalainen on tarpeeksi tietoinen tehdäkseen niin. Hinta kun ratkaisee. Vaikka kuluttaja voi muutaman sentin säästääkin tässä, tulee mm. terveysongelmien myötä isompi hinta maksettavaksi. Ulkomailta tuotavat elintarvikkeet ovat usein tuotettu epäeettisesti, huonoissa olosuhteissa. Valvonta näille tuontituotteille on vain nimellistä. Pistokokeita tehdään harvoin ja kun tuote ei mene läpi kokeista, on eräs klassinen keino esimerkiksi tuotteen elintarvikeluokituksen muuttaminen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että esimerkiksi myrkkyjä (lisä,säilöntä,torjunta-aineita, ym.) sallitaan suurempi määrä samassa tuotteessa. Ja näin tuote muuttuu sinisilmäisille suomalaisille "turvalliseksi". - Julkaistaan vääriä, teollisuuden kustantamia tutkimuksia lisäaineiden -ja muiden teollisten tuotteiden "harmittomuudesta". Teollisuudelle lisäaineet ovat tärkeä bisnes. Helppo tapa säästää -ja tuottaa edullisesti "melkein samalta" maistuvia makuja. Ihmiset ovat alkaneet huomaamaan, että lisäaineet eivät ole hyväksi. On siis tarve julkaista tälläisiä "tutkimuksia".

Miksi nämä asiat tapahtuvat?

Suomalaiset ovat tunnetusti sinisilmäistä porukkaa. "Auktoriteettejä" ei uskalleta kyseenalaistaa eikä oma (saatika muiden) terveys/hyvinvointi kiinnosta. Myöskään virheitä ei kehdata myöntää. Ennemmin eletään niiden kanssa. Ja se vanhin syy, eli raha. Päättäjämme sekä teollisuuden vaikuttajat kyllä tietävät että nämä asiat ovat haitaksi ihmisille. He kuitenkin tietävät myös että sitten joskus kun proosallisen elämänkäsityksen omaavien ihmisten silmät aukeavat, eivät he enää ole vastaamassa teoistaan. Sukupolville he jättävät perinnöksi likaisia valheita -ja sairauksia. Ihmisten sairastelu on tärkeää bisnestä jossa tehdään yhteistyötä niin elintarviketeollisuuden kuin myös lääketeollisuuden kanssa.

Mitä tehdä?

Tee ruoka itse. Suosi puhtaita, aitoja kotimaisia raaka-aineita. Lue tuoteselosteet aina ja vaadi kauppiaaltasi kunnollisia raaka-aineita ja tuotteita. Arvosta terveyttäsi (ja myös muiden). Älä tyydy lisäaineilla myrkytettyihin tuotteisiin tai ulkomaan tuontituotteisiin. Etsi lisätietoa aktiivisesti, kerro asioista muillekkin ihmisille. Älä jää makaamaan tuleen. Lisää aiheista: 1. http://www.tekniikkatalous.fi/talous/mehuala+valtio+puristaa+veroilla+alasta+kaikki+mehut++mehutiivisteen+vero+jo+hurja+48/a961353 2. http://www.kemikaalicocktail.fi/2012/12/100-ei-tarkoita-100/ 3. http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/02/glukoosi-fruktoosisiirappi-paholaisen.html 4. http://koti.japo.fi/~retyyni/Aspartaami.html 5. http://elamakasissamme.blogspot.fi/2012/03/aspartaamin-tehostettu-versio.html 6. http://www.magneettimedia.com/aspartaami-kaloriton-muttei-vaaraton/ 7. http://www.magneettimedia.com/laakari-antti-heikkila-aspartaami-kelpaa-ainoastaan-muurahaiskarkotteeksi/ 8. http://www.elinahytonen.fi/2011/02/aspartaami/ 9. http://ekoodit.fi/E250/nitraatti/ 10. http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288632030968.html 11. http://yle.fi/uutiset/evira_on_kieltamassa_gmo-vapaa-merkinnan_broilereissa/6828444 12. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/09/12/kuluttaja-ei-tieda-onko-kotimainen-liha-ruokittu-gm-rehulla 13. http://www.hs.fi/kotimaa/Suolistosairaudet+yleistyv%C3%A4t+nuorilla++syyt%C3%A4+ei+tiedet%C3%A4/a1377922781187 14. http://www.magneettimedia.com/natriumglutamaatti-ja-muita-konsteja-kun-ruokaa-meikataan/ 15. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/09/12/kuluttaja-ei-tieda-onko-kotimainen-liha-ruokittu-gm-rehulla
Quis custodiet ipsos custodes?
Site 0wned by tk-crew (totuus kansalle)